Laadkleppen, Hayons élévateurs, Tail lifts, Hubladebühnen, Plataformas elevadoras, Sponde idrauliche, Plataformas elevatórias

Dhollandia België - Zoomstraat 9, B-9160 LOKEREN


  AanmeldenBE - NL

Kleine mezzanine lift DH-VZK.05

28/08/2015

In magazijnen waar vorkliften niet (of niet altijd) beschikbaar zijn, kunnen kolomliften een heel handige hulp vormen om pallets of rolkarren te verplaatsen van het grond niveau naar een mezzanine vloer, en terug. De DH-VZK.05 is één van de kleinste alternatieven in Dhollandia’s aanbod aan stationaire kolomlift toepassingen.

De DH-VZK.05 biedt 500 kg hefvermogen op een 1000x1600 mm volledig aluminium platform, en kan reiken tot circa 4000 mm hefhoogte. Het platform kan gesloten opgeborgen worden om vloerruimte te sparen, en manueel geopend wanneer het gebruik ervan nodig is. De DH-VZK op de foto’s in deze nieuwsflash heeft volgende eigenschappen:

  • veer bekrachtigde overrijdplaat aan de voorzijde van het platform
  • vaste scherpe punt aan de achterzijde van het platform
  • afrolbeveiliging vlak voor de vaste punt aan de achterzijde van het platform
  • één veiligheidsrail in lengterichting van het platform, aan de zijde gelegen tegenover het lift mechanisme
  • één wegdraaiende veiligheidsrail, dwars gepositioneerd aan de achterzijde van het platform
  • 380 V hydraulische groep

De DH-VZK is ontworpen voor het laden / lossen van goederen alleen. Hij kan bediend worden in manuele mode (bediener duwt de stijg- of daalknop continue); of in automatische mode (platform beweegt automatisch op en neer binnen een veilig werktraject). Indien u meer informatie wenst over dit onderwerp, aarzel a.u.b. niet en contacteer ons.

Lees meer...